BMW a lansat la apă cel mai mare hibrid

Z60 este rezultatul parteneriatului dintre BMW şi producătorul belgian de iahturi Zeydon.

Zeydon Z60 După ce Porsche a stârnit noul curent al implicării constructorilor auto în industria nautică, un nou iaht a fost lansat la apă. BMW Designworks USA a colaborat cu Zeydon pentru a crea un iaht care să fie  propulsat atât de puterea vântului cât şi de un motor care să ofere vasului o viteză de 10-13 noduri, echivalentul a 18 - 24 km/h.

Viteza maximă a iahtului, de 23 noduri (circa 43 km/h), este atinsă când vântul este suficient de puternic pentru a umfla velele. Componentele vasului sunt făcute din materiale de calitate superioară pentru a oferi performanţe maxime. Vasul pare să fi fost gândit până la cele mai mici detalii, mai ales datorită finisajelor de înaltă calitate dar şi dotărilor suficient de multe pentru a oferi un sejur liniştit în apele maritime.

Preţul unui astfel de iaht încă nu a fost făcut public. Totuşi, alternativa nautică a unui BMW ar putea scoate din buzunarul unui client echivalentul a câtorva modele bavareze de ultimă generaţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.