BMW Espresso în cafenelele Starbucks

Persoanele care nu vor să-şi petreacă timpul prin cafenele pot achiziţiona pentru uzul personal espresso-ul BMW folosit şi în marile cafenele Starbucks.

BMW Espresso în cafenelele Starbucks BMW Espresso în cafenelele Starbucks
Specialistul în cafea Starbucks colaborând împreună cu Grupul BMW DesignworksUSA şi compania italiană Saeco, au construit un model de espresso care poate fi folosit, nu numai în marile cafenele dar şi în bucătăria personală. Acesta este foarte uşor de utilizat, indiferent dacă îl foloseşte un începător sau un profesionist.  Espresso-ul BMW denumit Sirena va  apărea mai întâi în magazinele selectate Starbucks din Nordul Americii şi online, în luna noiembrie a acestui an.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.