BMW i8 vs BMW M4. Cine câştigă liniuţa? VIDEO

BMW i8 este cel mai avansat BMW din toate timpurile. BMW M4 este cel mai distractiv BMW din gama actuală a bavarezilor - cel puţin aşa se prezintă. Dar care este mai rapid în linie dreaptă într-un drag race obişnuit? Să vedem

BMW i8 vs BMW M4. Cine câştigă liniuţa? VIDEO BMW i8 vs BMW M4. Cine câştigă liniuţa? VIDEO

Cea mai interesantă maşină a anului 2014 a fost BMW i8, fie şi pentru că este primul hibrid sport al unei mărci germane intrat în producţie de serie, cu un proces întreg de producţie gândit de la zero, proces care va revoluţiona întreaga industrie auto a următorilor zece ani. Dar asta contează mai puţin atunci când vorbim de un drag race.

Pentru că oponentul său în această liniuţă este BMW M4, cu cei 431 de CP ai săi, care ar trebui să înghită cei 362 de CP ai lui i8 fără niciun fel de sughiţ pe sfertul de milă. Cei de la Auto Bild TV le-au pus împreună pe o pistă şi au vrut să vadă dacă aşa stau lucrurile şi în realitate.

Ia să vedem, stau? :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.