BMW M4 vs. Lexus RC-F, vedete în duelul coupe-urilor sport. VIDEO

Băieţii de la Motor Trend ştiu să condimenteze orice test comparativ aşa că o confruntare BMW M4 versus Lexus RC-F e ca un fel de mâncare bine preparat. Dar care model va ieşi învingător?

BMW M4 vs. Lexus RC-F, vedete în duelul coupe-urilor sport. VIDEO BMW M4 vs. Lexus RC-F, vedete în duelul coupe-urilor sport. VIDEO

BMW M4 este deja ajutat de pedigree-ul impecabil pe care divizia M i l-a insuflat, iar Lexus RC-F începe să-şi facă rapid un nume prin segmentul coupe-urilor sport premium. Aşa că mai devreme sau mai târziu, era firesc ca o rivalitate să se aprindă.

Băieţii de la Motor Trend au sesizat lucrul acesta şi pun cele două modele de performanţă faţă în faţă, într-un test comparativ ilustrat video. De menţionat este faptul că BMW M4 este propulsat de un motor bi-turbo cu şase cilindri în linie în timp ce Lexus RC-F este pus în mişcare de un V8 aspirat natural, iar cifrele teoretice pun cele două modele pe piedestale asemănătoare.

La final, doar unul va fi declarat învingător:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.