BMW pick-up există?

Visul ciudat al unora pare să prindă viaţă: o camionetă ce poartă însemnele bavarezilor. Dar chiar aşa să fie?

BMW pick-up există? BMW pick-up există?

Cu siguranţă vă amintiţi cu toţii de camioneta BMW M3, realizată chiar de către bavarezi, anul trecut. Gândită doar ca o glumă nevinovată de 1 aprilie, maşina nu avea nicio legătură cu planurile BMW pentru producţia de serie.

Astfel, fanii puritani ai mărcii s-au liniştit, după ce nu au fost tocmai amuzaţi de acest demers. Iată, însă, că avem de-a face din nou cu ideea de BMW utilitar. Cel puţin asta ne induce imaginea de mai jos.

Cu o grilă preluată stângaci de pe maşinile bavarezilor, dar fără să afişeze şi emblema alb-albastră, camioneta bizară surprinsă pe drumurile din Thailanda pare să fie visul tuturor celor care işi doresc o maşină de performanţă, la preţ de nimic.

Toţi cei înzestraţi cu o imaginaţie prea bogată ar face bine să se liniştească. Această camionetă este un produs al chinezilor de la Dongfeng, iar până ce vigilenţa avocaţilor de la BMW se va activa, se va vinde ca pâinea caldă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.