BMW Pudracar - taxi roz

Compania turcă Pudracar propune o idee originală, dedicată sexului frumos: taxiuri BMW roz şi cu dotări specifice pentru gusturile femeilor.

BMW Pudracar - taxi roz BMW Pudracar - taxi roz
Nu este nici o glumă, bărbaţii nu sunt acceptaţi ca pasageri ai acestor taxiuri, ba nici măcar ca şoferi, deoarece BMW-urile roz sunt dotate cu "taxigirl".

Culoarea roz este prezentă şi la interior, iar, pentru un confort cât mai ridicat, în spate fetele beneficiază de măsuţe rabatabile, precum şi de un ecran LCD de 7" plus conexiune la iPod. Nu lipsest paietele şi inserţiile cu iz de giuvaeruri, iar în portbagaj există o "baterie de urgenţă", cu toate cele necesare machiajului.

Deşi astfel de idei încep să fie aplicate şi în alte ţări din Europa, sub sloganul "egalitate între sexe", este clar că, în cazul BMW-urilor taxi roz, vorbim de discriminare faţă de bărbaţi. Acestora nu ne rămâne decât să declarăm sus şi tare că preferăm să mergem pe jos decât să fim văzuţi într-o maşină roz...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.