BMW Seria 8 dezvoltat de divizia M

BMW pregăteşte Seria 8, un rival pentru Aston Martin Rapide şi Porsche Panamera, şi pentru ca totul să iasă perfect încredinţează tot proiectul diviziei Motorsport.

BMW Seria 8 dezvoltat de divizia M BMW Seria 8 dezvoltat de divizia M

Conceptul BMW CS nu va vedea lumina zilei, dar va evolua în BMW-ul suprem în materie de sportivitate şi exclusivism, Seria 8. Noua Serie ţinteşte sus, foarte sus, având în vizor modele cu pretenţii ca Aston Martin Rapide sau Porsche Panamera.

BMW Seria 8 va merge pe aceeaşi tendinţă prezentă în lumea auto, de coupe cu patru uşi, lansat de Mercedes CLS, fiind dezvoltat pe platforma lui BMW Seria 7. Se zvoneşte că sub capotă se va regăsi un V12, special reglat de către divizia M, care ar trebui să depăşească pragul de putere de 600 CP.

În trecut Seria 8 codifica vârful de gamă BMW, reprezentat de un coupe în configuraţia 2+2, dar se pare că noua modă va schimba tradiţia bavareză şi patru uşi vor triumfa în detrimentul tradiţionalelor două.

VEZI TOATE ANUNTURILE BMW

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.