BMW vechi de 20 de ani prinde 300 km/h. Pentru că poate [VIDEO]

Viteza de 300 de kilometri la oră nu este nici în ziua de astăzi foarte accesibilă, însă nici nu pare surprinzătoare. Dar dacă vorbeşti de de o maşină produsă în anii '90...?

BMW vechi de 20 de ani prinde 300 km/h. Pentru că poate [VIDEO] BMW vechi de 20 de ani prinde 300 km/h. Pentru că poate [VIDEO]

Cu toate că din ce în ce mai multe maşini produse în zilele noastre pot sparge bariera celor 300 km/h, asta încă nu înseamnă că este foarte la îndemână. Ce ai zice, atunci, de o maşină produsă în anii '90 care, după 20 de ani, ne reaminteşte de cât de cool era atunci când s-a lansat?

OK, nu te mai ţinem în suspans şi îţi spunem despre ce model este vorba: BMW Seria 8. Şi nu oricare Seria 8, ci, conform descrierii clipului, un 850 CSi - al cărui V12 de 5.576 cmc producea 380 de cai-putere şi 550 de Newtoni-metru. Singura problemă este că BMW Seria 8 era limitat electronic la 250 km/h. Problemă pe care protagoniştii din acest filmuleţ au rezolvat-o, se pare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.