BMW X1 se impune în faţa lui Audi Q5

Cu o diferenţă de 407 automobile vândute, BMW X1 reuşeşte să se impună în faţa lui Audi Q5 la nivelul vânzărilor în Euopa, în primele 6 luni ale acestui an.

BMW X1 se impune în faţa lui Audi Q5 BMW X1 se impune în faţa lui Audi Q5

BMW a vândut din ianuarie până în iunie 44.067 de unităţi X3. pentru ca Audi să convingă doar 43.660 de clienţi cu modelul Q5. Volvo XC60 cu 29.616 exemplare, Land Rover Freelander cu 20.138 de unităţi şi BMW X5 cu 16.565 de maşini vândute au completat Top 5 al vânzărilor de SUV-uri. Ce este şi mai interesant este faptul că vânzările modelului BMW X1 sunt într-o creştere constantă, germanii afirmând că doar în luna iunie au vândut 11.483 de unităţi.

O explicaţie ar fi dat şi de preţul de bază redus, mult mai mic decât al celorlalte modele concurente din Top5, Cu toate acestea, topul ar putea suferi modificări, mai ales dacă ne gândim că vom vedea în curând competitori puternici de la Infiniti, Mercedes Benz, noul Audi Q3, Saab 9-4x şi chiar noul Mini Contryman.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.