Bolwell Nagari

Piaţa automobilelor sportive pare să aibă loc pentru oricine, producătorul australian de kituri sport Bolwell revenind după aproape 30 de ani cu o nouă variantă a modelului Nagari.

Bolwell Nagari Bolwell Nagari
Bolwell NagariFraţii Bolwell au început să construiască kit caruri în anii 60 pentru ca în următorul deceniu să iasă la rampă cu modelul Nagari, din care s-au produs 140 de unităţi între 1969 şi 1972, 13 din acestea fiind cabrio. În 1979 au incercăt să reia producţia, insă cele doar 10 unităţi comandate au fost insuficiente pentru o revenire în forţă.

Dar acum Bolwell revine cu un model complet nou, după trei ani de schiţe şi muncă de dezvoltare. Nagari se vrea o maşină cu o utlizare zilnică, fiind capabilă să transporte o geanta de golf. Caroseria este din fibra de carbon iar motorul amplasat central este un V6 de 3,5 litri supraalimentat de origine Toyota. Cu o greutate de doar 900 de kilograme, maşina promite performanţe de top cu o acceleraţie până la 100 km/h în aproximativ 4 secunde. Bolwell Nagari va debuta în februarie pe 29 la Melbourne Motor Show.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.