Borgward BX7, maşina care ar putea fi oricine altcineva

BMW BX7. Audi BX87. Maserati BX7. Practic, orice BX7...

Borgward BX7, maşina care ar putea fi oricine altcineva Borgward BX7, maşina care ar putea fi oricine altcineva

La Salonul Auto de la Frankfurt 2015, producătorul Borgward revine în atenţia publicului - după mai bine de 50 de ani - cu un SUV compact denumit BX7. Acum, este îndeosebi dificil să intri pe piaţa SUV-urilor compacte şi a crossoverelor (cea mai înfloritoare din ultimul timp) cu un model nou-nouţ. 

Nu aveai cum să fii surprins de formele lui BX7, pentru că sunt foarte... comune. Însă chestia asta nu poate fi un lucru rău, pentru că, după cum ne demonstrează Theophilus Chin, asta înseamnă că ar putea fi orice alt model, dacă i se schimbă grila.

O înfăţişare comună este, în zilele astea, o înfăţişare câştigătoare? Care operaţie de schimbare de grilă ţi se pare cea mai reuşită?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.