BroncoRaptor este fantezia tuturor offroaderilor [VIDEO]

Cineva s-a gândit să pună o caroserie de Ford Bronco pe un şasiu de Raptor. Se poate mai cool de atât?

BroncoRaptor este fantezia tuturor offroaderilor [VIDEO] BroncoRaptor este fantezia tuturor offroaderilor [VIDEO]

Unul dintre icon-urile SUV-urilor americane este Bronco, un model atât de cool încât ne-ar trebui un articol întreg ca să vorbim despre el. 

Apoi, un băiat din Carolina de Sud s-a gândit că n-ar fi o idee rea să pună o caroserie de Broco (din a patra generaţie, 1996) pe un şasiu de Ford Raptor din 2011. Ajuns în punctul acesta, s-a întrebat oare cum ar fi să pună şi motorul de Raptor sub capota lui Broco. Asta înseamnă un V8 de 6,2 litri, cu circa 400 de cai-putere. 

Apoi a mers mai departe (ar fi fost frumos să se oprească aici, însă nu poţi să-i reproşezi nimic omului) şi a schimbat şi interiorul de Bronco cu unul de Raptor. Acum are parte de un Raptor îmbrăcat în cel mai frumos mod posibil. 

... cât despre partea de off-road, pare că se descurcă binişor, nu?

jalopnik via justthatfordguy 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.