Bugati Veyron accidentat

Ajay Soni, cetăţean britanic, a lovit Veyron-ul fratelui său, oprindu-se în pomii de pe marginea drumului, după ce a acroşat un Opel Astra.

Bugati Veyron accidentat Bugati Veyron accidentat
Şi uite aşa s-a ales praful de maşina de un milion de dolari, doar după două săptamâni de la cumpărare. Cei afaţi la locul faptei spun că, după ce Ajay Soni a acroşat Opelul Astra condus de o femeie gravidă, a făcut trei piruiete şi s-a oprit în pomii de pe marginea drumului. Cu greu, şoferul a recunoscut că a apăsat mult prea mult pedala de acceleraţie, în condiţile în care carosabilul era ud. Poliţişti au stabilit că şoferul trebuie să plătească o amendă de 400 de lire, aproximativ 600 de euro. Reparaţiile... cu mult mai mult!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.