Bugatti Veyron în videoclipul lui P. Diddy

Superstarul P. Diddy şi-a lansat de curând noul videoclip “Hello Good Morning”, în care este filmat la volanul supercarului de peste un milion euro, Bugatti Veyron.

După cum bine ne-am obişnuit, P. Diddy nu face rabat de la lux în videoclipurile sale. Până acum însă, supercarul suprem, Bugatti Veyron, i-a lipsit din recuzită, dar acest lucru se schimbă în noul videoclip "Hello Good Morning". Realizat de regizorul Hype Williams care a lucrat şi la clipurile lui Jay-Z şi ale lui Kanye West, acesta transpune într-o manieră adevărată, viaţa de rapper în care îşi fac apariţia elicopterele, cluburile de lux, fetele frumoase şi nu în ultimul rând apariţia supercarului suprem, Bugatti Veyron.

Creaţiile muzicale hip hop sunt de obicei presărate cu automobile scumpe, dar până acum niciun artist nu şi-a permis luxul de a filma cu bolidul de 1.001 CP. În clipul lui Diddy acest model are un rol chiar central, camera zăbovind foarte mult asupra lui Veyron.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.