Cadillac - concept E-Flex la Detroit 2009

La Salonul Auto Detroit 2009, General Motors vrea să facă furori. Deşi mai este mai puţin de o zi până la inaugurarea salonului auto american, încă nu se ştie nici un detaliu concret despre conceptul Cadillac bazat pe tehnologia E-Flex.

Cadillac - concept E-Flex la Detroit 2009 Cadillac - concept E-Flex la Detroit 2009

Noul concept Cadillac va prelua tehnologia E-Flex, care propulsează Chevrolet Volt şi care va sta, practic, la baza viitoarelor maşini General Motors. Din câte spun sursele avizate, Cadillac pregăteşte o mare surpriză din punct de vedere al designului, fiind, se pare, vorba de un coupe cu două uşi, în cazul căruia designerii au avut libertate totală de mişcare.

Conform Businessweek, un oficial General Motors a declarat că maşina arată aşa de bine, încât "oamenii o vor dori, indiferent de sistemul de propulsie". Chiar suntem curioşi dacă americanii nu exagerează!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.