Cadillac îşi măreşte gama de modele

GM a decis să lărgească gama de modele Cadillac, pentru a transforma marca premium americană într-un jucător cu şanse reale în lupta cu BMW, Mercedes, Audi.

Cadillac îşi măreşte gama de modele Cadillac îşi măreşte gama de modele

Preşedintele General Motors pentru America de Nord, Mark Reuss, a confirmat faptul că până în 2012 în gama Cadillac îşi vor face debutul două noi modele. Este vorba despre un rival pentru BMW Seria 3, Audi A4 şi Mercedes C Klass al cărui nume de cod este pentru moment ATS. Producţia noului model va începe anul viitor în vară la fabrica Lansing Grand River din Michigan unde au fost efectuate investiţii de 190 milioane USD şi create 600 noi locuri de muncă. Viitorul model va fi oferit în versiune cu tracţiune spate sau integrală. În acelaşi timp Cadillac atacă şi segmentul mare de lux cu XTS, un model bazat pe conceptul XTS Platinum. Modelul va ajunge în showroom-urile din america în primăvara anului viitor şi înlocuieşte STS şi DTS.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.