Cam aşa arată faţa pasagerului într-un Mclaren P1 [VIDEO]

Zâmbetul larg pe care îl ai atunci când vezi McLaren P1 se transformă într-o expresie terifiată atunci când te afli pe scaunul din dreapta, în timp ce hypercarul dă tot ce e mai bun din el.

Cam aşa arată faţa pasagerului într-un Mclaren P1 [VIDEO] Cam aşa arată faţa pasagerului într-un Mclaren P1 [VIDEO]

Recent, McLaren Asia Pacific a organizat un eveniment pe circuitul Zhuhai, din China, unde au fost invitaţi atât reprezentanţi media, cât şi proprietari McLaren. Pentru mai multe detalii, poţi citi povestea completă pe SpeedCreed.com

Nu este primul clip pe care-l vezi cu McLaren P1 (n-avem niciun dubiu că n-ai văzut deja aventura lui Chris Harris pe Yas Marina), însă este prima dată când s-ar putea să realizezi că locul cu adevărat terifiant din care să priveşti hypercarul britanic este scaunul pasagerului. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.