Caravana Volvo

… o lecţie pe care Volvo o predă în mai multe oraşe din România.

Caravana Volvo Caravana Volvo
Despre ce este vorba de fapt? Despre noile modele S40 şi V50, care au ieşit la plimbare, împreună cu restul gamei Volvo, pentru a cunoaşte viitorii cumpărători din România. Caravana Volvo va străbate ţara’n lung şi’n lat cu modelele S40FL, C30, XC90, S60 şi S80, în încercarea de a deschide noi reprezentanţe în oraşele respective.

Maşinile cu un design plin de personalitate şi o dinamică specifică nordicilor au trecut prin Ploieşti, Braşov şi urmeaza Sibiu pe 7 şi 8 iulie, Timişoara între 9 şi 11 iulie, vor poposi în Arad doar pentru o zi şi îşi vor continua drumul spre Oradea(13-14 iulie), apoi două zile în Baia Mare, vor ajunge apoi în Cluj între 17 şi 18 iulie, Targu Mureş pe 19 şi 20, Iasi – 27-28 iulie, Suceava 29 – 30 iulie, apoi două zile în Bacau (31 iulie – 1 august), 2 august în Galaţi şi 3 august în Constanţa.

Targetul Volvo pentru acest an în Romania este comercializarea a peste 650 de maşini.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.