Care ar trebui să fie pedeapsa obligatorie pentru un vandal? [VIDEO]

Ce meriţi să păţeşti în momentul în care, să zicem, vandalizezi un Porsche în plină zi, şi pare că o faci fără niciun motiv serios?

Care ar trebui să fie pedeapsa obligatorie pentru un vandal? [VIDEO] Care ar trebui să fie pedeapsa obligatorie pentru un vandal? [VIDEO]

Uită-te la tipul ăsta. Uită-te un pic la el. Îţi spun de pe acum, totuşi, clipul s-ar putea să te enerveze. Tare. Povestea pe scurt: poliţia se află pe urmele acestui tip care a vandalizat maşina unui cântăreţ ceh. Mulţumită înregistrării, vandalizarea are o faţă şi, în curând, un nume.

Ceea ce nu are este motivul. Adică... de ce ai face asta? Teribilismul alcoolic este unul dintre posibilele motive. Poate că a vrut să-i arate fetei că este un rebel fără cauză, aşa că a făcut o demonstraţie live. Sau poate că ştia că maşina aparţine rockerului ceh Daniel Landa. Daniel Landa este bun la ce face, însă mesajele pe care le transmite indică o uşoară urmă de porniri neo-naziste. Da, din nou, dacă nu eşti de acord cu asta şi vrei să-ţi etalezi părerea, de ce nu iei o piatră şi îi zgârii pielea omului - care este de două ori mai mare decât vandalul?

Cert este că daunele se ridică la circa 2.200 de euro. Cam atât ar putea să plătească vandalul, înainte să facă un an de închisoare pentru actul său.

via Lidovky.cz

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.