Care sunt cele mai dorite maşini pe site-urile de comerţ online

Maşini autohtone şi vechi, care au făcut mereu parte din viaţa ...

Care sunt cele mai dorite maşini pe site-urile de comerţ online Care sunt cele mai dorite maşini pe site-urile de comerţ online

AutoScout24.ro a analizat căutările de pe internet pentru ultimii doi ani pentru a descoperi Top 10 cele mai populare maşini. Maşini autohtone şi vechi, care au făcut mereu parte din viaţa noastră, confirmând generaţie după generaţie un succes ce pare a fi de neoprit. 

1. BMW Seria 3

Un model care nu mai are nevoie de prezentare, cei peste 40 de ani de experienţă pe piaţă îl fac unul dintre cele mai căutate modele de ultimă generaţie. Parcursul său istoric cuprinde 6 generaţii, din 1975 până în prezent, unde Gran Turismo este cel mai recent model din această serie.
Revista “Car and Driver” l-a inclus în Top 10 – Best Cars între anii 1992 – 2014. În 2006 câştigă premiul “World Car of the Year” la Salonul Auto din New York. Pentru compania BMW, Seria 3 este cel mai bine vândut model din toate timpurile. Versiunea BMW Seria 3 Convertibil, cucereşte Hollywood-ul în 1990, fiind condus de actorul Richard Gere în filmul “Pretty Woman.” În ziua de astăzi, BMW Seria 3, este prezent în multe variante, fiind capabil să îndeplinească până şi cele mai exigente cerinţe.

2. Volkswagen Golf

Volkswagen Golf a fost creat în 1974 de către Giorgetto Giugiaro pentru a înlocui popularul Volkswagen Beetle. După mai bine de 40 de ani, Volkswagen Golf rămâne favorita şoferilor de toate vârstele oferind calitate, siguranţă şi performanţă. În 2009 şi 2013 a câştigat premiul “World Car of the Year” la Salonul Auto din New York, în 2015 a fost cea mai bine vândută maşină din Europa.
Pentru cei atenţi cu mediul înconjurător există două noi versiuni, electric şi hibrid.

3. Audi A4

În anul 1994 a fost introdus succesorul lui Audi 80, Audi A4. În 1995 a apărut station wagon, varianta cu 5 uşi. Audi A4 păstrează cea mai înaltă calitate ce se reflectă în numărul scăzut de modificări aduse originalului în fabrică. Audi A4 are un palmarez bogat, câştigând 34 din cele 61 de victorii obţinute de Audi în DTM (Deutsche Tourenwagen Meisterschaft). În 2017 revista “WhatCar?” îi oferă premiul de „Best Compact Executive Car of the Year 2017”.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.