Câştigătorii Car and Truck of the year 2012: Hyundai Elantra şi Range Rover Evoque

Competiţia “North American Car and Truck of the Year” şi-a desemnat câştigătorii din 2012, aceştia fiind noua berlină compactă de la Hyundai şi cel mai mic Range Rover.

Câştigătorii Car and Truck of the year 2012: Hyundai Elantra şi Range Rover Evoque Câştigătorii Car and Truck of the year 2012: Hyundai Elantra şi Range Rover Evoque

Juriul de la"North American Car and Truck of the Year" a deliberat, cu ocazia Salonului Auto Detroit 2012, alegând maşinile anului ce tocmai a început. Modelele care s-au calificat pentru competiţie au fost nu mai puţin de 30, printre acestea, numărându-se maşini ca Ford Focus, Hyundai Elantra sau Volkswagen Passat, dar şi modele din segmentul SUV, precum BMW X3, Honda CR-V sau Range Rover Evoque.

În Final, Hyundai Elantra a câştigat titlul de maşina anului peste Ocean, la capitolul SUV-uri ieşind învingător cel mai mic SUV din istoria Land Rover, Range Rover Evoque. Titlul obţinut de maşina britanică este cu atât mai important, cu cât Land Rover reuşeste să obţină pentru prima dată o distincţie atât de importantă, pe cea mai mare piaţă a sa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.