Câştigi un Opel GTC Astra în noul concurs ”Cine conduce” !

ProMotor şi Opel te provoacă pentru a patra oară SĂ CÂŞTIGI O MAŞINĂ OPEL - de data aceasta, un Opel GTC Astra poate fi al tău dacă intri în confruntarea FEMEI vs. BĂRBAŢI. Tu ce tabără susţii?

Câştigi un Opel GTC Astra în noul concurs ”Cine conduce” ! Câştigi un Opel GTC Astra în noul concurs ”Cine conduce” !

Noua campanie ”Cine conduce” este cea de-a patra în care ProMotor şi Opel vă provoacă să participaţi şi să câştigaţi o maşină Opel.

După ce în primele trei concursuri s-au câştigat un Opel Corsa 111 Edition (în concursul ”Şofer de România 1”), un Opel Corsa facelift (în ”Şofer de România 2”) şi un Opel Insignia (”Conduci şi câştigi un Insignia!”), acum aveţi şansa să intraţi în posesia unui superb Opel GTC Astra.

Opel GTC Astra este cel mai sexy hatch compact al momentului, maşina care e oferită ca premiu fiind motorizată de un turbo de 140 CP. Răzvan Fodor, moderatorul campaniei ”Cine conduce mai bine?” îi va da maşina câştigătorului în luna decembrie.

INTRĂ ACUM ÎN CONCURSUL

”CINE CONDUCE”

Noul concurs ”Cine conduce” îşi propune să testeze atât femeile, cât şi bărbaţii, în trei direcţii: îndemânare, reflexe şi cunoştinţe auto. Fiecare etapă finalizată cu succes îţi aduce o şansă pentru tragerea la sorţi finală pentru marele premiu, Opel GTC Astra.

Nu mai aşepta, anul ăsta Moş Crăciun îţi poate face viaţa de vis cu un Opel GTC Astra dacă eşti învingător în ”CINE CONDUCE”!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.