Castrol EDGE Professional se alătură gamei uleiurilor Castrol

Castrol a lansat la nivel mondial o nouă gamă de produse şi servicii destinate exclusiv service-urilor francizate: Castrol Professional.

Castrol EDGE Professional se alătură gamei uleiurilor Castrol Castrol EDGE Professional se alătură gamei uleiurilor Castrol

Noua ofertă inovativă Castrol Professional care va fi lansată la nivel global în luna iunie 2011 exclusiv pentru service-urile francizate, include produse şi servicii care îmbunătăţesc în mod direct experienţa de service a clienţilor şi sporesc profitabilitatea service-ului. Elementul central al noii oferte lansate de Castrol Professional este un nou brand de lubrifiant, EDGE Professional, care reprezintă cea mai puternică şi mai adaptabilă gamă a uleiurilor de motor Castrol dezvoltat până acum.

"Lansarea celui mai bun ulei din gama noastră de până acum, Castrol EDGE Professional cu Fluid Strength Technology, reprezintă o evoluţie interesantă în istoria Castrol. Este recomandat de către constructori auto de top, destinat exclusiv service-urilor francizate şi va fi susţinut cu investiţii de marketing fără precedent în următorii 5 ani", declară Mara Smarandache, Director de marketing Castrol Lubricants Ro.

Uleiurile de motor de astăzi trebuie să fie mult mai puternice deoarece presiunea din motor s-a dublat în ultimii 10 ani. Uleiurile Castrol EDGE Professional sunt testate dincolo de limitele industriei şi de specificaţiile cerute de OEM (principalii producători de autovehicule). Pentru a obţine în mod continuu o performanţă maximă a motorului, uleiul trebuie să fie capabil, în mod constant, să se adapteze schimbărilor de presiune şi de temperatura din motorul maşinii.

Castrol EDGE Professional cu Fluid Strength Technology, reprezintă o nouă filosofie şi, implicit, un nou sistem patentat de tehnologii care stau la baza celor mai avansate uleiuri de motor produse de noi. Conţinând cele mai avansate ingrediente şi adaptate pentru fiecare aplicaţie, Fluid Strength Technology, este o tehnologie dinamică ce întăreşte, în mod activ, uleiul de motor, permiţându-i să se adapteze şi să răspundă în mod continuu tuturor nevoilor motorului tău, în toate condiţiile de conducere.

Castrol EDGE Professional oferă un strat mai puternic de ulei pentru toate tipurile de turaţii ale motorului şi îmbunătăţeşte eficienţa acestuia. Pentru a atinge un nivel maxim de eficienţă a motorului şi de reducere a emisiilor, fără pierderea puterii sau a performanţei, motoarele de astăzi funcţionează mai mult, se încălzesc mai puternic şi lucrează la presiuni mai ridicate. Castrol EDGE Professional, cu un strat mai puternic de ulei, minimizează contactul metal-pe-metal şi reduce frecarea între suprafeţele motoarelor.

Testele cercetărilor au arătat că uleiul Castrol EDGE Professional este cu 40% mai puternic în a reduce contactul metal-pe-metal din motor, în comparaţie cu un ulei competitor de top. Castrol EDGE Professional îmbunătăţeşte eficienţa motorului şi maximizează performanţa acestuia, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung.

Prin numeroasele sale parteneriate strategice cu constructorii de automobile de renume mondial, Castrol se angajează în dezvoltarea de lubrifianţi potriviţi de la prima umplere, până la aprovizionarea post-vânzare, cu o varietate de branduri internaţionale de autoturisme. Încă de la lansare, Castrol EDGE Professional va fi recomandat la nivel global de către Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, MINI, SEAT, Skoda, Volvo şi Volkswagen.

Am dezvoltat în comun, alături de aceste branduri de renume mondial, o serie de programe de marketing pentru a comunica şoferilor unicul ulei recomandat de către producătorii maşinilor lor şi de a le îndrepta clienţii către service-urile francizate. La rândul său, acest lucru va asigura creşterea profitabilităţii service-urilor prin păstrarea unui număr mai mare de clienţi fideli pe măsură ce şoferii au parte de o experienţă de service optimă.

Castrol EDGE Professional este disponibil exclusiv pentru service-urile francizate, pentru a garanta că numai aceştia pot oferi un serviciu diferit, o experienţă superioară de service şi o întreagă gamă de produse pentru clienţii lor.

Ca o demonstraţie a superiorităţii sale asupra lubrifianţilor oferiţi de atelierele independente, Castrol EDGE Professional este micro filtrat la nivelul cerut de producătorii de automobile pentru prima umplere. Lubrifiantul are, de asemenea, o semnătură unică fluorescentă - un sigiliu al autenticităţii - pentru a demonstra personalului post-vânzare, cât şi clienţilor acestora, că folosesc cel mai potrivit ulei pentru maşina lor, disponibil numai în service-urile francizate.

Cercetările efectuate la nivel mondial de catre Castrol au arătat că mai puţin de 10% din şoferi ştiu ce brand de lubrifiant este pus în automobilele lor în timpul vizitei la service, chiar dacă schimbul de ulei poate ajunge şi la 40% din totalul facturii. Prin urmare, este esenţial ca acei consilieri de service să poată vorbi cu încredere despre brandul de ulei folosit în service-ul lor.

În următorii cinci ani, Castrol va investi milioane de dolari în a construi notorietate printre consumatorii brandului Castrol EDGE la nivel mondial, prin intermediul sponsorizărilor sportive, TV, digitale şi advertising în presă.

Beneficiile lubrifiantului EDGE vor fi comunicate către milioane de şoferi prin fotbal internaţional (EURO 2012 şi FIFA 2014), fotbal American (NFL), motorsport (Campionatul Mondial de Raliu, Raliul Dakar si Le Mans 24 Hours) şi prin Campionatul Internaţional de Cricket în regiunea Asia Pacific.

Pentru a ajuta personalul de la recepţia service-ului în a explica beneficiile uleiului Castrol EDGE Professional către consumatori, au fost dezvoltate training-uri şi o gamă variată de materiale explicative de comunicare - incluzând publicitatea la punctul de vânzare şi literatura de consum.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.