Cât costă Audi Q3 în România

Vă prezentăm preţurile noului Audi Q3 în România precum şi detalii despre cele mai importante opţionale pe care le puteţi comanda pe maşină.

Cât costă Audi Q3 în România Cât costă Audi Q3 în România

Noul Q3 este disponibil în România cu patru motorizări, două pe benzină şi două diesel. 2.0 TFSI quattro cu 170 CP are un preţ de pornire de 33.176 euro cu TVA. Pentru acest model este oferită standard o transmisie manuală în şase rapoarte. Cel de-al doilea motor pe benzină disponibil este tot un 2.0 TFSI dar cu putere de 211 CP. El este cuplat standard transmisiei Stronic în şapte trepte şi are un preţ de pornire de 38.300 euro.

Cel mai ieftin diesel este un 2.0 TDI cu tracţiune faţă - 140 CP şi cutie de viteze manuală în şase trepte. Costă 30.300 euro cu TVA. Motorul diesel mai puternic are 177 CP şi tracţiune integrală quattro plus cutia de viteze Stronic. Preţ de pornire - 38.300 euro.

Ca opţionale sunt disponibile două pachete S-Line, unul pentru exterior, şi unul care vine cu elemente de interior şi jante. Pachetul S-Line exterior costă 1.891 euro iar cel botezat Sport - 2.867 euro. Primul pachet este mai ieftin dacă este comandat cu cel de interior şi jante. Există trei opţiuni pentru tapiţerie, stofa cu piele, Alcantara cu piele şi full-piele, cu costuri de 1.058, 1.487 respectiv 2.319 euro.

Nouă culori sunt disponibile pentru exterior - fiecare costă câte 774 euro. O culoare mai specială de la Audi Exclusive poate să vă scoată din buzunar 2.515 euro. Dacă doriţi ca parta inferioară a caroseriei să fie vopsită în culoare antracit trebuie să plătiţi extra 345 euro. Dacă doriţi aceleaşi elemente vopsite în culoare de bază a caroseriei trebuie să cheltuiţi în plus 403 euro. Pachetul optic off-road este şi el disponibil - 2.559 euro extra.

Jantele costă extra între 655 şi 2.556 euro în funcţie de dimensiune şi jante. Farurile bi-xenon adaptive costă extra 1.595 euro, parktronic-ul cu camera video 1.541 euro, Audi Drive Select cu amortizoare reglabile - 1.404 euro iar un pachet care vine cu Audi side assist şi active lane assist - 1.308 euro. Cel mai scump sistem de navigaţie şi infotainment plus entertainment costă 3.378 euro. Cea mai ieftină soluţie audio costă 476 euro - Radio CD Concert, are o putere maximă de 80 de Waţi. Un computer de bord cu display color mai costă extra 138 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.