Ce a păţit o şoferiţă care a încercat să treacă frontiera cu un permis fals?

O femeie de 36 ani, având dublă cetăţenie (română şi moldoveană) este cercetată după ce a prezentat un permis fals la controlul de frontieră.

Ce a păţit o şoferiţă care a încercat să treacă frontiera cu un permis fals? Ce a păţit o şoferiţă care a încercat să treacă frontiera cu un permis fals?

Aflată în punctul de trecere a frontierei Albiţa la volanul unui autoturism VW, femeia a prezentat poliţiştilor de frontieră români un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova care s-a dovedit a fi fals.

Şoferiţa a declarat că a urmat cursurile unei şcoli auto din Republica Moldova, dar nu a mai avut răbdare să obţină permisul de conducere pe cale legală. Prin urmare, a cumpărat documentul prezentat la control de la o persoană ale cărei date nu le cunoaşte.

Preţul permisului fals a fost de 350 de euro, dar credem că acesta a fost doar un avans, adevărata plată urmând să înceapă imediat ce poliţiştii vor finaliza cercetările.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.