Ce maşină are Mark Zuckerberg, şeful Facebook

Atunci când eşti şeful unei companii care valorează 100 de miliarde de dolari americani, îţi permiţi să-ţi cumperi cam tot ce vrea sufleţelul tău în materie de maşini.

Ce maşină are Mark Zuckerberg, şeful Facebook Ce maşină are Mark Zuckerberg, şeful Facebook

Mark Zuckerberg, şeful Facebook – companie evaluată la 100 de miliarde de dolari americani, ar putea să-şi cumpere orice maşină ar vrea el. Până la urmă, cine nu şi-ar dori un Bugatti Veyron, un Porsche 918 Spyder, un McLaren P1 sau ceva mai pământesc precum un BMW M3 sau un Audi RS6?

Păi, se pare că exact Zuckerberg, omul cu compania de 100 de miliarde de dolari, nu îşi doreşte nici una dintre maşinile enumerate mai sus, fiindcă fondatorul reţelei sociale conduce un Volkswagen Golf 6 GTI cu cutie manuală, potrivit unui articol publicat în ediţia online a publicaţiei Wall Street Journal.

Nu ne crezi? Uite aici o poză cu el la volanul maşinii sale, butonând telefonul mobil. Poza a fost făcută de Ben Schaechter, care lucrează pentru rivalul Yahoo!, şi a fost publicată pe aplicaţia Jelly.

Voi ce părere aveţi despre alegerea pe care a făcut-o Zuckerberg în materie de maşini?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.