Ce maşină credeţi că stă la baza acestei replici dubioase Mercedes 300 SL?

Aşadar, pe baza cărui model a fost creată această replică de Mercedes-Benz 300 SL? Nu e nici Beetle, nici Porsche. Este... un Mercedes!

Ce maşină credeţi că stă la baza acestei replici dubioase Mercedes 300 SL? Ce maşină credeţi că stă la baza acestei replici dubioase Mercedes 300 SL?

Câţiva dintre cei care au răspuns au avut răspunsul corect: este vorba despre un model Mercedes-Benz 280, din anii '70. Nu ştim motivele pentru care proprietarul maşinii a ales tocmai acea berlină renumită pentru fiabilitatea ei, dar rezultatul cu siguranţă este departe de ceea ce înţelegem printr-o replică de Mercedes-Benz 300 SL.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pasiunea dusă la extrem poate naşte monştri - este şi cazul acestei replici de Mercedes-Benz 300 SL, una dintre cele mai vânate bijuterii de către colecţionarii cu bani.

Dar, ce te faci dacă nu prea ai bani? Păi poţi proceda ca în cazul de faţă: iei o maşină, o "dezbraci" de caroseria originală şi îi "croieşti" alta, care să semene cât de cât cu maşina visurilor tale şi după aceea încerci să le potriveşti. Cât de reuşit este rezultatul, rămâne la aprecierea fiecăruia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.