Ce maşină şi-a luat Samuel Eto'o, cel mai bine plătit fotbalist din lume?

Răspunsul ar trebui să fie evident: un Bugatti Veyron.

Ce maşină şi-a luat Samuel Eto'o, cel mai bine plătit fotbalist din lume? Ce maşină şi-a luat Samuel Eto'o, cel mai bine plătit fotbalist din lume?

Unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti africani, Samuel Eto'o, a fost surprins zilele trecute în Paris. Acesta este originar din Camerun şi joacă pentru Anzhi Makhachkala, echipă rusească ce îl plăteşte cu 23,3 milioane euro pe an.

Sportivul a fost filmat în centrul Parisului în timp ce urca în noua sa maşină, Bugatti Veyron, alături de prietena sa. Supercarul francez de peste un milion de euro are un motor W16 cu patru turbine şi 1.000 CP. De asemenea, este capabil să atingă o viteză de peste 400 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.