Ce modele noi pregăteşte Toyota

Internetul este cel mai minunat loc din care aflam lucruri foarte importante despre constructori. Iată informaţii Toyota scăpate pe www după o conferinţă a dealerilor ţinută în Las Vegas săptămâna trecută.

Ce modele noi pregăteşte Toyota Ce modele noi pregăteşte Toyota

Noutăţile Toyota pentru perioada următoare sunt deja cunoscute, rămâne acum să vedem dacă datele de lansare vor fi respectate. Recapitulăm - Prius V, monovolumul compact Prius, va fi lansat oficial în toamna acestui an. Noul Prius va fi lansat anul viitor, cel mai probabil la Geneva. Modelele electrice plug-in Prius şi RAV4 vor fi şi ele prezentate şi lansate oficial anul viitor, cel mai probabil în toamnă.

Un alt model electric foarte aşteptat este iQ, dar momentan Toyota nu a mai făcut nicio precizare legată de viitorul acestuia. În acelaşi timp însă, Toyota a anunţat la conferinţa din Las Vegas că iQ plug-in va fi lansat în America în 2012 dar sub marca Scion. Probabil că iQ electric va fi comercializat doar în Europa sub brandul Toyota iar compania încearcă să mărească autonomia estimată momentan la sub 100 de kilometri pentru a putea face faţă concurenţei Nissan Leaf, Mitsubishi i-MiEV sau Think Electric.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.