Ce şanse ar avea o limuzină în faţa unui tren? [VIDEO]

Păi, nu trebuie decât să agăţi limuzina într-o cale ferată şi să aştepţi, lucru care s-a şi întâmplat în cazul acesta.

Ce şanse ar avea o limuzină în faţa unui tren? [VIDEO] Ce şanse ar avea o limuzină în faţa unui tren? [VIDEO]

Nu este nevoie de prea multă muncă de convingere ca să înţelegi câtă forţă (sau, mai bine zis, inerţie) are un tren în mişcare. Probabil că am înţeles toţi asta în momentul în care am văzut cum reacţionează un tren în momentul în care întâlneşte un autotren.

După ce vezi asta, asocierea nefericită tren-autovehicul de dimensiuni mici nu are cum să fie mai puţin dezastruoasă, mai ales în contextul în care maşina este şi mult mai lungă decât una convenţională. Şi pusă fix de-a latul pe linia ferată. Te aştepţi să vezi cum arată două jumătăţi de limuzină.

Userul YouTube StudioNoeProductions a surprins, în drumul său către o filmare, incidentul de mai jos. O limuzină - în care se aflau adolescenţi aniversând o zi de naştere - a rămas blocată pe linia ferată. A fost suficient timp pentru toată lumea să coboare şi să aştepte neputincioşi deznodământul. Nimeni nu a fost rănit.

Şi, în mod surprinzător, Chryslerul 300C limuzină a rezistat surprinzător de bine impactului şi târâşului pe o distanţă de câţiva zeci de metri, acompaniat de zgomotul frânelor marfarului. Good job, limuzină!*

*Ştim, ştim... nu a fost meritul limuzinei, ci a fost norocul de a nu se fi agăţat cu extremităţile (sau, mai rău, cu roţile) de ceva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.