Ce se întâmplă dacă circuli cu maşina 10 km cu frâna de mână trasă. Experiment VIDEO

Au luat o maşină veche însă funcţională, i-au tras frâna de mână cât de tare au putut şi au condus-o aşa.

Ce se întâmplă dacă circuli cu maşina 10 km cu frâna de mână trasă. Experiment VIDEO Ce se întâmplă dacă circuli cu maşina 10 km cu frâna de mână trasă. Experiment VIDEO

Cei de la canalul de YouTube Garage 54 au vrut să vadă ce se întâmplă dacă circuli cu maşina pe o distanţă 10 km, cu frâna de mână trasă. 

Au luat o maşină veche însă funcţională, i-au tras frâna de mână cât de tare au putut şi au condus-o aşa. Au montat şi o cameră video pe maşină pentru a filma tot procesul.

În primele momente vedem cu anvelopa se freacă de asfalt până când face explozie, apoi se toceşte până la jantă şi tot aşa. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.