Ce spuneţi, ar avea succes un potenţial model Audi RS8?

Divizia RS de la Audi împlineşte anul acesta 20 de ani de activitate, motiv pentru care ne-am pus întrebarea dacă un posibil RS8 ar avea sau nu sens în lupta cu BMW (M) şi Mercedes-Benz (AMG).

Ce spuneţi, ar avea succes un potenţial model Audi RS8? Ce spuneţi, ar avea succes un potenţial model Audi RS8?

Lista cu modele Audi care au purtat sau încă mai poartă ecusonul RS este destul de bogată şi vine la pachet cu muuulţi cai putere. Însă are nevoie Audi de un RS8? Sau mai bine zis, au nevoie clienţii Audi de un RS8, în condiţiile în care constructorul din Ingolstadt oferă deja varianta S8?

Dacă ne uităm în ograda Mercedes-Benz, am putea spune că da, iar motivele sunt acestea: Mercedes-Benz S63 AMG şi Mercedes-Benz S65 AMG. Dar dacă ne uităm în curtea BMW, nu găsim nimic oficial despre un M7, chiar dacă Alpina B7 este considerat un BMW M7 neoficial. Aşadar, am putea spune că nu.

Totul este la mila dezbaterii, însă ceid e la RM Design şi-au încercat norocul cu un set de randări prin care şi-au imaginat cum ar putea arăta un posibil Audi RS8. Deşi cu toţii putem pica de acord că modelul fictiv arată cât se poate de bine, problema preţului exorbitant al unei asemenea versiuni ar tăia mult din entuziasmul unor potenţiali clienţi.

Aşadar, voi ce credeţi? Merită să vedem un Audi RS8 real în viitorul apropiat?

Sursa foto: RM Design

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.