Cea mai spectaculoasă autostradă din lume - 181 de kilometri pe mare. VIDEO

Nu există călătorie mai spectaculoasă decât ...

Cea mai spectaculoasă autostradă din lume - 181 de kilometri pe mare. VIDEO Cea mai spectaculoasă autostradă din lume - 181 de kilometri pe mare. VIDEO

În cel mai sudic oraş din SUA există o autostradă de circa 181 de kilometri a cărei privelişte transformă călătoria într-o aventură. Şoseaua leagă Miami de Key West.

„Nu există călătorie mai spectaculoasă decât cea a Autostrăzii de Peste Mări“, scriu jurnaliştii de la CNN.

Într-un reportaj din octombrie 2015, aceştia descriu cele mai interesante şi relaxante popasuri pe care le oferă această autostradă americană prin locurile pe care le leagă. Mai amintesc că zona ascunde o faună bogată - ţestoase, delfini şi cele mai mici specii de cerbi din America de Nord -, dar şi insule izolate şi pitoreşti, respectiv unele dintre cele mai bune locuri de pescuit din SUA.

Şoşeaua are circa 181 de kilometri şi a fost dată în folosinţă în 1912. Construcţia autostrăzii ar fi început în 1905. Un uragan a distrus, în 1935, mai mult de 30 de mile din aceasta. Reparaţiile au început prin 1930 şi s-au terminat opt ani mai târziu.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.