Cea mai tare maşinuţă cu pedale din lume e un Land Rover Defender. La preţ de Duster!

Dacă ai 16.000 de dolari şi nu ştii ce să faci cu ei, îţi dăm noi o idee: ce-ar fi să iei o maşinuţă cu pedale copilului tău? Şi nu oricare, ci un Land Rover Defender fabricat chiar de Land Rover! Vei deveni cel mai dulce tătic din lume, ştiai, nu? Comparat cu asta, 16.000 de dolari sunt o bagatelă...

Cea mai tare maşinuţă cu pedale din lume e un Land Rover Defender. La preţ de Duster! Cea mai tare maşinuţă cu pedale din lume e un Land Rover Defender. La preţ de Duster!

Un mesaj din partea Land Rover pentru toţi tăticii cu (foarte mulţi) bani din lumea-ntreagă: acum puteţi cumpăra copilului vostru cea mai tare maşinuţă cu pedale din lume - un Land Rover Defender!

Şi nu vorbim doar de vreo butaforie, ci de un Land Rover Defender de foarte mici dimensiuni, cu pedale, construit însă tot de către angajaţii Land Rover, care are chiar şi număr de şasiu!

Copilul tău va avea la dispoziţie o caroserie din aluminiu, scaune tapiţate cu piele şi o vopsea exterioară care se găseşte chiar pe realul Defender! Maşinuţa se va găsi începând cu 2016 în showroom-urile europene Land Rover, aşa că o poţi comanda chiar de acum.

Iar dacă, la fel ca noi, n-ai bani de o maşinuţă cu pedale, poţi să-ţi oferi ţie un Duster. Costă cam la fel...

via GearPatrol

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.