Cel mai cool mijloc de transport urban va fi lansat la doar 1.200 de lei

Xiaomi este un investitor puternic în Ninebot, compania care a achiziţionat recent firma Segway.

Cel mai cool mijloc de transport urban va fi lansat la doar 1.200 de lei Cel mai cool mijloc de transport urban va fi lansat la doar 1.200 de lei

Xiaomi, o companie din China care produce electronice, vrea să comercializeze Ninebot mini, o bicicletă Segway electrică, specială, cu auto-echilibru, la preţul de 1.200 de lei.

Compania chinezească Xiaomi a lansat într-o singură zi două produse, o bicicletă mică de tipul Segway, denumită de ei Ninebot mini, şi un televizor de 790 de dolari, potrivit engadget.com.

Xiaomi este un investitor puternic în Ninebot, compania care a achiziţionat recent firma Segway. Acest device costă de 20 de ori mai puţin decât primele modele de biciclete cu auto-echilibru fabricate şi semanănă foarte mult cu modelul original.

Citeşte mai departe pe zf.ro

 

VIDEO Testul la care Dacia Logan a ieşi mai bine ca Mercedes C350E

VIDEO Întâiul şofer al Rusiei testează concurentul Daciei Logan

Atenţie, Tesla! Vine Aston Martin electric de 1000 de cai-putere

VIDEO Cum arată noua versiune de top a Daciei Logan - GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.