Cel mai incompetent şofer din lume vine din China. VIDEO

Nu zice nimeni că s-a născut cineva expert în manevre de parcare, dar chinezul din videoclip demonstrează încă o dată că unor şoferi le-ar fi mai bine în postura de pieton.

Cel mai incompetent şofer din lume vine din China. VIDEO Cel mai incompetent şofer din lume vine din China. VIDEO

E greu să te lauzi că ai lovit o maşină de 10 ori în 10 minute. Bine, dacă eşti vandal, poţi spune că ai lovit-o cu pietre, cu o bâtă sau cu alte obiecte. Dar nu cu altă maşină, cum reuşeşte chinezul din videoclip.

Mai jos vedem cum o simplă manevră de ieşire cu spatele din locul de parcare se transformă într-un Fight Club cu maşini, între Toyota manevrată nefericit de chinez şi un VW Golf parcat alături:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.