Cel mai nou model Morgan achiziţionat de Dinu Patriciu

Cel mai bogat om din România, Dinu Patriciu, s-a deplasat la târgul de carte de la Romexpo cu unul dintre cele mai exclusiviste modele britanice: Morgan Aero SuperSports.

Cel mai nou model Morgan achiziţionat de Dinu Patriciu Cel mai nou model Morgan achiziţionat de Dinu Patriciu

Dinu Patriciu, declarat de revista Forbes pe primul loc în topul miliardarilor din România, pentru al treilea an consecutiv, cu o avere estimată la 2,3 miliarde de euro, a fost surprins de paparazzi Showbiz.ro la sfârşitul săptămânii trecute etalându-şi noua "jucărie".

Omul de afaceri şi-a făcut apariţia împreuă cu soţia sa la târgul de carte organizat la Romexpo, la volanul unei maşini de lux, mai exact un Morgan Aero SuperSports. Modelul exclusivist este produs în doar 200 exemplare pe an şi are un preţ de pornire de aproximativ 150.000 euro.

CITEŞTE MAI MULTE PE WWW.SHOWBIZ.RO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.