Cel mai sportiv Tiguan vine în 2019. Cum arată rivalul lui BMW X6 - FOTO

Programat să apară anul viitor ...

Cel mai sportiv Tiguan vine în 2019. Cum arată rivalul lui BMW X6 - FOTO Cel mai sportiv Tiguan vine în 2019. Cum arată rivalul lui BMW X6 - FOTO

Volkswagen încearcă să urmeze tendinţa care doreşte ca SUV-urile să fie disponibile în două versiuni: una practică, "normală" şi una sportivă "coupe".

Programat să apară anul viitor, conform celor de la Carscoops, Tiguan Coupe (nume neconfirmat) va fi disponibil tot în versiunea cu cinci uşi, desi designul caroseriei va fi considerabil mai sportiv.

În timp ce exteriorul se va deosebi în mod semnificativ, cabina va rămâne destul de identică cu cea obişnuită a lui Tiguan, noul model având acelaşi tablou de bord. 

Citeşte şi Volkswagen CrossBlue Coupe - toate informaţiile cu rivalul lui BMW X6

Gama de motoare va cuprinde propulsoarele de bază care vor fi oferite cu tracţiune faţă, în timp ce sistemul de tracţiune integrală 4Motion va fi oferit în specificaţiile mai scumpe.

Nu în ultimul rând, modelul Volkswagen Tiguan Coupe va beneficia de o altă reglare a suspensiilor pentru a sublinia caracterul său sportiv.

Întrucât publicaţia nu citează o sursă oficială pentru această informaţie, o să o luăm ca pe un zvon. Pe de altă parte, constructorul german a confirmat deja o versiune decapotabilă a modelului T-Roc, care va fi lansat în 2020, iar asta înseamnă că vor fi lansate produse noi, cererea pentru crossover-uri şi SUV-uri fiind destul de mare.

GALERIE FOTO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.