Cele mai tari maşini japoneze ale anilor 90. VIDEO

E extrem de greu de făcut un top cu cele mai tari maşini ale anilor 90, dar un pasionat de japoneze a făcut exact asta, iar rezultatul e interesant, cel puţin!

Cele mai tari maşini japoneze ale anilor 90. VIDEO Cele mai tari maşini japoneze ale anilor 90. VIDEO

Anii '90 erau cei în care maşinile japoneze se aflau încă în plin avânt, fără să ştie ce va urma în anii 2000. Şi-au recăpătat suflul de ceva vreme, însă pasionaţii tot cu gândul la sportivele anilor 90 stau. Aceia erau anii, acelea erau maşinile, iar cele mai interesante dintre ele se regăsesc în clipul video de mai jos.

Să vedem, ai tu un alt top?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.