CEO omorât de indieni înarmaţi cu bâte

Un val de violenţe pornit de la Tata Motors a stârnit o isterie în rândul pieţei auto din India. În ultimele ore un CEO şi-a pierdut viaţa.

CEO omorât de indieni înarmaţi cu bâte CEO omorât de indieni înarmaţi cu bâte

Reprezentantul din India al producătorului italian de sisteme de transmisie Cerlikon-Graziano, Lalit Kishore Choudhary, a fost ucis la negocierile cu nişte muncitori chemaţi pentru o eventuală reangajare. Muncitorii fuseseră concediaţi în urma unui val de violenţe produs de aceştia. La un moment dat situaţia renegocierilor a scăpat de sub control. Un strigăt de ajutor din rândul celor câţiva muncitori prezenţi la negocieri a făcut ca cei peste 100 de muncitori aflaţi în afara clădirii să dea buzna înăuntru şi să-i atace pe reprezentanţii producătorului italian, altercaţie în care Choudhary şi-a pierdut viaţa.

Incidentul are drept cauză isteria naţională creată de miile de violenţe pe care le-a întâmpinat producătorul indian Tata Motors. Cu atât mai mult cu cât Tata a fost nevoit să stopeze construcţia unei fabrici din cauza revoltelor, pierzând astfel o investiţie de circa 300 milioane euro. Se pare că vremea revoltelor neagresive din India au apus o dată cu Mahtma Gandhi. Incidentele din India ar putea duce la pierderea unui capital serios de către piaţa auto indiană care în ultimul timp a luat proporţii din ce în ce mai mari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.