Cerculeţe pe asfalt cu Lamborghini Aventador. VIDEO

Ce poţi face cu un Lamborghini Aventador, în afară de a-l ţine parcat în garaj, în faţa unei cafenele de fiţe sau a unui club? Păi, cerculeţe şi drifturi într-o parcare, nu?

Cerculeţe pe asfalt cu Lamborghini Aventador. VIDEO Cerculeţe pe asfalt cu Lamborghini Aventador. VIDEO

Dacă ai bani mulţi, îşi poţi cumpăra un Lamborghini Aventador. Dacă ai bani mulţi şi mult timp liber, poţi să foloseşti sportiva italiană pentru o sesiune de drifturi şi cerculeţe într-o parcare. Ţineţi minte, aveţi bani mulţi aşa că problema anvelopelor uzate nu vă afectează, nici măcar atunci când sar bucăţi întregi din gumele suprasolicitate.

Filmuleţul de mai jos este continuarea unuia apărut în primăvară pe YouTube. Probabil cel de la volan a mai exersat între timp, şi a vrut să vadă la ce nivel ajuns. Plus că de data aceasta, "taurul" este împânzit de camere de filmat.

Ce ziceţi, se pricepe şoferul la cerculeţe?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.