Cererea impresionantă pentru XC40 îi determină pe suedezi să mărească producţia

Producţia lui XC40 va fi extinsă în fabrica ...

Cererea impresionantă pentru XC40 îi determină pe suedezi să mărească producţia Cererea impresionantă pentru XC40 îi determină pe suedezi să mărească producţia

Volvo Cars, producătorul de maşini premium, a primit aproape 80.000 de cereri pentru noul SUV compact XC40 şi îşi extinde producţia în Europa pentru a face faţă cererii.

Producţia lui XC40 va fi extinsă în fabrica Volvo din Gent, Belgia, ceea ce dovedeşte popularitatea acestui model care a câştigat premiul pentru Maşina Anului 2018 în Europa. În plus, producătorul a anunţat că va valorifica popularitatea modelelor compacte prin introducerea platformei CMA la baza noilor modele, incluzând aici şi viitorul Volvo V40.

Citeşte şi Test drive Volvo XC40. Filosofia tipic scandinavă învinge din nou

”Succesul lui XC40 ne-a întrecut chiar şi cele mai înalte aşteptări”, a spus Håkan Samuelsson, preşedintele şi CEO-ul Volvo. ”Segmentul SUV-urilor compacte înregistreză în prezent cea mai mare creştere din industria auto şi vrem să profităm de acest lucru prin lansarea unor noi modele pe platforma CMA."

Noile modele care vor avea la bază platforma CMA vor include vehicule complet electrice şi vor fi vândute global în toate regiunile importante. Mai multe detalii vor fi dezvăluite la momentul potrivit.

XC40 a fost lansat la sfârşitul lui 2017 la nivel global şi a fost primul model Volvo care a câştigat premiul de Maşina Anului în Europa anul acesta.

În martie, Volvo Cars a anunţat că va produce modele pentru noul brand Lynk & Co la fabrica din Gent. La fel ca şi XC40, primul model Lynk & Co are la bază platforma CMA.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.