CERF 2008 - primele informaţii

Colegii de la www.go4it.ro au realizat un interviu cu organizatorii CERF 2008, cu o lună înainte de deschiderea oficială a celui mai important târg IT&C din România.

CERF 2008 - primele informaţii CERF 2008 - primele informaţii
"CERF este cel mai important forum IT&C din România şi reprezintă locul de întâlnire a companiilor ce activează în acest domeniu, a firmelor din diverse domenii de activitate, consumatoare de produse IT&C, a publicului pasionat, utilizator de tehnologie şi a instituţiilor publice de specialitate" a declarat, pentru www.go4it.ro, domnul Paul Cojocaru, Director Operaţiuni EXPOTEK, organizatorul CERF 2008.

Anul acesta se va pune accent şi pe evenimente organizate în perioada de vizitare a expoziţiei:
- concurs cu premii organizat cu site-ul www.go4it.ro
- a treia ediţie a concursului de fotografie "CERF te pregăteşte pentru viitor"
- concursul "Vote for gadgets"
- Wi Fi Internet Zone

Citeşte interviul în exclusivitate cu organizatorii CERF 2008 pe www.go4it.ro, sursa ta de gadgeturi, lifestyle, tehnologie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.