Charlie Sheen alături de Catrinel Menghia în noua reclamă la Fiat 500 Abarth

Renumitul actor din serialul “Doi Bărbaţi şi Jumătate”, Charlie Sheen, este “arestat la domiciliu” în noua reclamă la 500 Abarth.

Controversatul actor Charlie Sheen, cunoscut pentru abuzul de alcool şi droguri, a fost ales de departamentul de marketing al celor de la Fiat USA, pentru a promova micuţa sportivă, 500 Abarth. Se pare că cele două "vedete" au ceva în comun: atitudinea de "bad boy".

În reclamă, vedeta americană este arestată la domiciliu, timp în care se distrează la volanul unui Fiat 500 Abarth, iar petrecerile sunt în toi. Surpriza cea mare apare la sfârşitul clipului, când alături de Charlie Sheen îşi face apariţia şi modelul român, Catrinel Menghia - protagonista unei alte reclame cu 500 Abarth.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.