Cheltuieli imense descoperite de auditul efectuat la Renault după arestarea lui Carlos Ghosn

Renault a predat procurorilor din Franţa rezultatele auditului realizat asupra finanţelor subsidiarei deţinute împreună cu Nissan, informează Reuters.

Cheltuieli imense descoperite de auditul efectuat la Renault după arestarea lui Carlos Ghosn Cheltuieli imense descoperite de auditul efectuat la Renault după arestarea lui Carlos Ghosn

Renault a predat procurorilor din Franţa rezultatele auditului realizat asupra finanţelor subsidiarei deţinute împreună cu Nissan, informează Reuters.

Auditul a fost realizat de firma de contabilitate Mazare după începerea scandalului în care este implicat fostul executiv Carlos Ghosn şi a identificat 11 milioane de euro în cheltuieli necorespunzătoare realizat de subsidiara Renault-Nissan BV din Olanda.

Ghosn, îndepărtat din funcţii de ambele companii după arestarea sa în noiembrie la Tokyo, aşteptă procesul în care este acuzat de abateri financiare - acuzaţii pe care le neagă.

Renault a predat concluziile auditului autorităţilor franceze, la cererea acestora, a anunţat compania.

"Renault cooperează pe deplin cu autorităţile şi nu va comenta pe marginea raportului pentru a evita să afecteze buna desfăşurare a anchetei", a comunicat compania.

Poliţia franceză a percheziţionat sediul Renault de lângă Paris săptămâna trecută, pe măsură ce procurorii continuă să cerceteze cheltuielile Renault şi a joint venture-ului Renault Nissan BV.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.