Chemare în service Mercedes C-Class

Mercedes va rechema în America un număr de 5283 de modele 2008 C-Class ca urmare a unor probleme la centurile de siguranţă spate.

Chemare în service Mercedes C-Class Chemare în service Mercedes C-Class
Potrivit celor de la NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration), există o problemă de incomptabilitate între centurile spate de la modelele C-Class şi unele modele mai vechi de scaune de transport pentru copii. În anumite condiţii centurile spate pot funcţiona defectuos şi de aceea Mercedes a decis să le înlocuiască.

Cele 5283 de exemplare vor fi rechemate la dealerii Mercedes în următoarele săptămâni pentru a le fi schimbate centurile spate pe cheltuiala Mercedes.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.