Chevrolet alege câştigătorii Young Creative Chevrolet 2010

Un juriu internaţional a ales câştigătorii celei de-a patra ediţii a concursului „Young Creative Chevrolet”, în cadrul ceremoniei desfăşurate la Zolder, Belgia, pe 19 iunie. Lucrările personale sau de grup câştigătoare au fost realizate de participanţi din Austria (Muzică), Franţa (Modă şi Video), Portugalia (Arte vizuale) şi Marea Britanie (Fotografie).

Chevrolet alege câştigătorii Young Creative Chevrolet 2010 Chevrolet alege câştigătorii Young Creative Chevrolet 2010

La cea de-a patra ediţie a concursului "Young Creative Chevrolet" s-au înscris un număr mai mare de participanţi, proveniţi din 20 de ţări europene şi 135 de şcoli de arte aplicate.
Membrii juriului internaţional reprezentând diverse companii precum RIDE snowboards, Endemol and Lipsy au avut de analizat 8 proiecte înscrise la categoria Video, 9 la categoria Fotografie, 13 la categoria Arte vizuale, 11 la categoria Modă şi 6 la categoria Muzică. Preşedintele şi Directorul Executiv Chevrolet Europe, Wayne Brannon, s-a alăturat acestui juriu, arătându-se foarte surprins de interpretările aduse de tinerii artişti mărcii Chevrolet. În urma dezbaterilor aprinse, acesta a declarat: "Numărul mare de proiecte excepţionale a îngreunat foarte mult sarcina juriului în timpul procesului de deliberare".

Câştigătorii vor avea şansa de a lucra îndeaproape cu membrii juriului în diferitele lor domenii de activitate în cadrul unei "experienţe în culise". Pe 29 septembrie va avea loc ceremonia de decernare a marilor premii, în cadrul căreia studenţii vor primi, de asemenea, premiul în bani.

"Young Creative Chevrolet" este un concurs pan-european pentru studenţii facultăţilor de Arte aplicate, organizat anual de Chevrolet Europe începând cu 2007, care premiază proiecte din diferite domenii artistice (2010: Modă, Muzică, Fotografie, Video şi Arte vizuale). Prin acest demers, Chevrolet dezvoltă spiritul creativ şi sprijină tinerii artişti aflaţi la începutul carierei.

Primul loc

José Rocha

Şcoală: ESTG-IPVC, Viana do Castelo, Portugalia

Click aici pentru informaţii suplimentare

Comentariul juriului:
"Acest proiect a fost câştigător deoarece este modern şi agresiv. Are un aer mult mai dinamic decât celelalte proiecte şi sugerează mişcarea mult mai bine."

Al doilea loc

Toms Burāns

Şcoală: Liceul de artă Janis Rozentals din Riga, Riga, Letonia

Click aici pentru informaţii suplimentare

Comentariul juriului:

"Tema oraşului şi a spiritului urban este reflectată foarte bine de acest proiect. Liniile şi culorile au fost bine gândite."

Locul al treilea

Laura Di Berardino

Şcoală: Istituto Europeo Arti Operative, Perugia, Italia

Click aici pentru informaţii suplimentare

Comentariul juriului:
"Acest proiect s-a clasat pe locul al treilea datorită caracterului său jucăuş şi plin de veselie. Este un proiect bine realizat şi distractiv."

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.