Chevrolet Silverado transformat într-o bestie 6×6 cu 700 de CP - VIDEO-GALERIE FOTO

Hennessey Performance intenţionează să construiască doar 24 de exemple Goliath 6×6. Fiecare având o valoare de 375.000 de dolari (333.900 de euro).

Chevrolet Silverado transformat într-o bestie 6×6 cu 700 de CP - VIDEO-GALERIE FOTO Chevrolet Silverado transformat într-o bestie 6×6 cu 700 de CP - VIDEO-GALERIE FOTO


Firma de tuning Hennessey Performance a decis să modifice considerabil un Chevrolet Silverado, iar rezultatul este o bestie 6×6 pe nume Goliath. 

„Suntem foarte entuziasmaţi să oferim noul nostru Goliath 6×6 alături de camioanele Velociraptor 6×6", a declarat John Hennessey, fondator şi CEO al companiei. „Acestea sunt vehicule foarte exclusive, unice care îi fac foarte mândri pe clienţii noştri - fie că merg la un concurs de rodeo sau pe dunele de nisip din deşertul Sahara. "

Puterea este asigurată de motorul V8 de 6.2 litri poate fi modificat pentru a ajunge la o putere de 705 CP şi un cuplu de 914 Nm.

Primul exemplu al modelului Goliath 6×6 a fost vândut propritarului unei ferme din statul Wisconsin. 

Specialistul în tuning intenţionează să construiască 24 de exemple Goliath 6×6, fiecare având o valoare de 375.000 de dolari (333.900 de euro), care include costul unui nou Silverado care este apoi modificat.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.