Chevrolet, singura marcă auto care creşte pe piaţa locală

În condiţiile în care piaţa auto a continuat să scadă, Chevrolet a reuşit să câştige cotă de piaţă în mod constant. Conform datelor înmatriculărilor DRPCIV, piaţa autoturismelor a scăzut în primele 6 luni ale anului 2010 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut cu 41,53 procente.

Chevrolet, singura marcă auto care creşte pe piaţa locală Chevrolet, singura marcă auto care creşte pe piaţa locală

Chevrolet a fost singura marcă auto din top 20 care a înregistrat creşteri ale vânzărilor în primul semestru al anului 2010 : +2,43 procente, atingând o cotă de piaţă de 5.18% (+2.22% faţă de semestrul I 2009).


Cătălin Manta, directorul reprezentanţei Chevrolet Romania, a declarat:
"Creşterea vânzărilor Chevrolet se datorează atât preţurilor foarte avantajoase, combinate cu cei 5 ani garanţie, cât şi noilor produse. Oferta Chevrolet propune clienţilor un pachet foarte avantajos dotări/preţ/siguranţă.
Noile modele Chevrolet, Spark şi Cruze au avut un rol cheie în creşterea vânzărilor, calitatea şi siguranţa acestora fiind apreciate de un număr de clienţi din ce în ce mai mare: în numai 3 luni de la lansare Noul Spark a devenit lider în segmentul său.

În trimestru 3 vom continua să avem oferte extrem de avantajoase. Prin programul REMAT clienţii au posibilitatea să achiziţioneze modelele Chevrolet la preţuri excelente, în pofida creşterii TVA-ului. Este un moment oportun pentru cumpărarea unui model Chevrolet, achiziţia la preţurile actuale fiind o investiţie sigură pe termen mediu, acoperită de cei 5 ani de garanţie.
În plus, clienţii Chevrolet pot beneficia de 5 plinuri de combustibil cadou prin creditul Chevrolet (rată fixă în RON) oferit de BRD Finance IFN SA."

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.