Christian von Koenigsegg explică de ce îi place Tesla Model S

Atunci când creatorul uneia dintre cele mai tari megacaruri din lume îţi spune că îi place ceva, ar fi bine să fii ochi şi urechi.

Christian von Koenigsegg explică de ce îi place Tesla Model S Christian von Koenigsegg explică de ce îi place Tesla Model S

Gândeşte-te cât timp ţi-a luat să înţelegi numele Köenigsegg prima dată când l-ai citit, acum 20 de ani în urmă. Da, puriştii îl scriu cu o-ul special, aşa cum a apărut prima dată în public. Iar faptul că acum toată lumea ştie ordinea literelor în denumirea asta extrem de lungă este o dovadă a meritelor lui Christian.

În termeni practici, meritele se pot rezuma doar la faptul că a creat o maşină atât de echilibrată încât poţi să accelereazi 0-300 km/h şi să frânezi 300-0 km/h fără să ţii mâinile pe volan măcar. Christian von Koenigsegg este un fel de magician pe care îl respecţi şi de care ţi-e şi frică un pic. E suficient să te uiţi atent la Regera ca să simţi ambele stări în acelaşi timp.

Te-ai gândi că în fiecare zi merge cu creaţiile sale - lucru pe care l-aş face pentru că iubesc orice lucru pe patru roţi care iese din mâinile omului. Christian von Koenigsegg foloseşte ca daily driver o Tesla Model S însă. Ce părere are despre model? Că, în ciuda formei şi a practicităţii specifice unei berline de clasă mare, Tesla Model S este configurată mai degrabă ca un Ferrari 458. Pe mine m-a convins înainte să scoată primul cuvânt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.